Pagina de start Despre noi Oferte speciale Contact
    Cosul de produse [0 produse]
  Calitate aer/Gaze de emisie
  Camere video inspectie tevi (endoscoape)
  Conductivitate/pH
  Control nedistructiv ultrasonic
  Control Proces
  Genti de transport
  Grosimi
  Lumina / Culoare
  Lungimi
  Marimi Electrice
  Sunet
  Temperatura
  Termoviziune
  Umiditate
  Vibratie
  Viteza/Turatie
 
Login clienti
Email:
Parola:
 
Ai uitat parola? Recupereaza!
Nu ai cont? Creaza cont nou!
 
ML-3199 Camera video pentru inspectia tevilor
[ 2014-01-22 ]
MICRONIX PLUS SRL lanseaza o noua camera video in miniatura pentru inspectia tevilor. ML-3199 este echipata cu un senzor de 1/3 inci SONY CCD cu ... [ citeste ]
UESystems - Sisteme de investigatie ultrasonice
[ 2013-05-15 ]
Avem deosebita placere sa va anuntam ca societatea MICRONIX PLUS SRL a devenit distribuitor oficial al firmei UESystems in Romania. UESystems este cel ... [ citeste ]
MALA lanseaza un sistem georadar revolutionar
[ 2013-05-15 ]
Mala Easy Locator a revolutionat domeniul localizarii utilitatilor din momentul lansarii sale, devenind in scurt timp un etalon pentru toti producator ... [ citeste ]
 

Curs valutar
duminică, 15 decembrie 2019
1EUR = LEI
1USD = LEI

 

 
Despre livrare  |  Confidentialitate  |  Conditii de utilizare
 
Confidentialitate   [ inapoi ]

Politica de confidentialitate

 

MICRONIX PLUS SRL solicită nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clienţii săi in scopul intocmirii facturilor si certificatelor conform reglementarilor in vigoare. 

 

Furnizarea datelor personale nu implica nicio obligatie din partea clientilor MICRONIX PLUS SRL iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile ce contin date incomplete sau facute fara informatii de baza, ca telefon de contact, adresa si date CI/CNP.

MICRONIX PLUS SRLva respecta informaţiile confidenţiale pe care le-aţi furnizat si NU va vinde, NU va închiria şi NU va face barter aceste informatii.

 

Orice schimbare a acestor reguli de confidenţialitate se vor afisa la sediul MICRONIX PLUS SRL si pe site-urile aflate in proprietatea MICRONIX PLUS SRL ( www.mxplus.eu; www.micronix.ro; www.instrumente-de-masura.ro ) cu cel puţin 10 zile înainte de implementarea lor.

 

Informaţiile colectate înainte de implementarea schimbărilor vor fi asigurate în conformitate cu vechile reguli de confidenţialitate.

MICRONIX PLUS SRL îşi declină orice răspundere pentru conţinutul site-urilor la care această pagină web face trimitere.

 

MICRONIX PLUS SRL îşi rezervă dreptul de a modifica atât conţinutul, cât şi structura site-ului în orice moment şi fără nevoie de preaviz.

 

Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii şi informaţiilor din prezentul site, cu excepţia deţinătorului său legal – MICRONIX PLUS SRL, fără acordul prealabil al MICRONIX PLUS SRL, dă dreptul unilateral şi neechivoc ca MICRONIX PLUS SRL să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanţelor legal competente pentru sancţionarea acestor fapte.

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic

[ inapoi ]

Despre noi  |  Oferte speciale  |  Noutati  |  Despre livrare  |  Confidentialitate  |  Conditii de utilizare  |  Contact
Copyright 2006 MeterLand - All rights reserved