Pagina de start Despre noi Oferte speciale Contact
    Cosul de produse [0 produse]
  Calitate aer/Gaze de emisie
  Camere video inspectie tevi (endoscoape)
  Conductivitate/pH
  Control nedistructiv ultrasonic
  Control Proces
  Genti de transport
  Grosimi
  Lumina / Culoare
  Lungimi
  Marimi Electrice
  Sunet
  Temperatura
  Termoviziune
  Umiditate
  Vibratie
  Viteza/Turatie
 
Login clienti
Email:
Parola:
 
Ai uitat parola? Recupereaza!
Nu ai cont? Creaza cont nou!
 
ML-3199 Camera video pentru inspectia tevilor
[ 2014-01-22 ]
MICRONIX PLUS SRL lanseaza o noua camera video in miniatura pentru inspectia tevilor. ML-3199 este echipata cu un senzor de 1/3 inci SONY CCD cu ... [ citeste ]
UESystems - Sisteme de investigatie ultrasonice
[ 2013-05-15 ]
Avem deosebita placere sa va anuntam ca societatea MICRONIX PLUS SRL a devenit distribuitor oficial al firmei UESystems in Romania. UESystems este cel ... [ citeste ]
MALA lanseaza un sistem georadar revolutionar
[ 2013-05-15 ]
Mala Easy Locator a revolutionat domeniul localizarii utilitatilor din momentul lansarii sale, devenind in scurt timp un etalon pentru toti producator ... [ citeste ]
 

Curs valutar
duminic─â, 15 decembrie 2019
1EUR = LEI
1USD = LEI

 

 
Despre livrare  |  Confidentialitate  |  Conditii de utilizare
 
Conditii de utilizare   [ inapoi ]

Utilizarea site-ului de comert electronic www.instrumente-de-masura.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SC MICRONIX PLUS SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile site-ului.

INTRODUCERE

Acest site este proprietatea SC MICRONIX PLUS SRL. Site-ul este gazduit de serverele companiei Hostway.com din SUA. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de Hostway.com ne cerem scuze dar intreaga responsabilitate o are Hostway.com. Totodata aceasta companie este responsabila de buna functionare a site-ului SC MICRONIX PLUS SRL isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania de hosting fara o alta avertizare.

COPYRIGHT

Intregul continut al acestui site www.instrumente-de-masura.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC MICRONIX PLUS SRL si partenerilor directi fiind aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC MICRONIX PLUS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI

SC MICRONIX PLUS SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comericiala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESP0NSABILITATILOR

SC MICRONIX PLUS SRL NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA SI NU POATE FI FACUTA VINOVATA PENTRU PAGUBELE APARUTE PRIN FOLOSIREA IN ORICE FEL A PRODUSELOR ACHIZITIONATE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE. ACEST SITE DE WEB SI MATERIALELE AFERENTE SUNT OFERITE "ASA CUM SUNT" SI "ATAT CAT SUNT DISPONIBILE" FARA GARANTII DE NICI UN FEL. SC MICRONIX PLUS SRL NU OFERA NICI O GARANTIE, IN MOD EXPRES NICI IMPLICIT, IN CEEA CE PRIVESTE INCLUSIV DAR FARA LIMITARE LA, FUNCTIONAREA ACESTUI SITE, INFORMATIA, CONTINUTUL, MATERIALELE SAU PRODUSELE DE PE SITE PRECUM SI POTRIVIREA LOR PENTRU UN ANUMIT SCOP. VIZITATORII SUNT DE ACORD IN MOD EXPRES CA FOLOSIREA ACESTUI SITE SI CUMPARAREA PRODUSELOR SE FACE PE PROPRIUL RISC. SC MICRONIX PLUS SRL NU GARANTEAZA CA ACEST SITE, SERVERELE SALE SAU MAILUL TRIMIS DE LA MICRONIX PLUS SRL SUNT LIPSITE DE VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE DAUNATOARE. SC MICRONIX PLUS SRL NU GARANTEAZA CA PRODUSELE ACHIZITIONATE VOR ARATA IDENTIC CU IMAGINEA DE LA DESCRIEREA DE PE SITE SI NU GARANTEAZA CA IN SPECIFICATIILE TEHNICE ALE PRODUSULUI NU VOR APAREA MODIFICARI FATA DE SPECIFICATIILE OFERITE IN PAGINILE DE PREZENTARE ALE RESPECTIVULUI PRODUS DATORITA MODIFICARILOR EFECTUATE DE PRODUCATORI.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de SC MICRONIX PLUS SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. SC MICRONIX PLUS SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Nivelul de securitate a tranzactiilor, a sesiunilor de cumparare si de introducere a datelor personale este in conformitate cu cerintele acestei industrii pe plan mondial, folosind un certificat digital SSL de 128 de biti eliberat de o autoritate recunoscuta international. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. SC MICRONIX PLUS SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serveree companiei de hosting care gazduieste site-ul.

PARTENERI

SC MICRONIX PLUS SRL, are contracte de distributie exclusive pentru Romania cu majoritatea producatorilor de echipamente prezentate in cadrul acestui site. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs clientul se poate direct MICRONIX PLUS SRL.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare stransa cu producatorii. Din acest motiv, SC MICRONIX PLUS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) SC MICRONIX PLUS SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv SC MICRONIX PLUS SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de SC MICRONIX PLUS SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. Garantia produselor prezentate pe acest site este de minim 12 luni de la data facturarii. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original si declaratia de conformitate In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC MICRONIX PLUS SRL dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor SC MICRONIX PLUS SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC MICRONIX PLUS SRL de la acest client. Dupa expedierea produselor, companiei SC MICRONIX PLUS SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

PROMOTII SI CONCURSURI

SC MICRONIX PLUS SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SC MICRONIX PLUS SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

GRESELI DE TIPARIRE

SC MICRONIX PLUS SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie.

TERMENE DE LIVRARE

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinele noastre este de maxim 2 zile lucratoare din momentul achitarii comenzii respective. In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor) SC MICRONIX PLUS SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. SC MICRONIX PLUS SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la vanzari@instrumente-de-masura.ro .

CONDITII LEGALE

www.instrumente-de-masura.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.instrumente-de-masura.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SC MICRONIX PLUS SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

[ inapoi ]

Despre noi  |  Oferte speciale  |  Noutati  |  Despre livrare  |  Confidentialitate  |  Conditii de utilizare  |  Contact
Copyright 2006 MeterLand - All rights reserved